Akta ryggen! Boka flyttfirma

Det är väldigt vanligt med ryggskador i samband med flytt (om man gör det själv). Vet man med sig att man har lätt för att få ont i ryggen eller inte ofta lyfter tunga saker är det säkrast att låta bli att flytta själv. En flyttfirma är inte särskilt dyr och då går hela flytten i ett nafs. Man har mycket mer tid och energi till att komma iordning i sitt nya hem och man kommer dit skadefri flyttfirma göteborg. Är man ung och frisk och inte har så mycket pengar eller så stor bostad är det självfallet ett alternativ att flytta på egen hand med några vänner. Är man däremot lite äldre och har en större bostad rekommenderar jag starkt att anlita flyttfirma.

Bära tungt i trappor och trånga utrymmen

kartong ( flyttfirmaÄr extremt påfrestande för kroppen om man inte gör det med rätt teknik, även då är det inte särskilt bra för kroppen. Många kanske tänker sig flytten som ett träningspass hos en flyttfirma göteborg men det är inte bra tänkt. Att flytta själv är inget som kommer gynna din kropp utan snarare slita ut den och påverka den negativt. De som arbetar på flyttfirma är starka och har mycket erfarenhet hos en flyttfirma göteborg av att bära tungt i trånga utrymmen. För dem är det mycket mindre risk att skador uppstår. Var smart och boka din flyttfirma idag!

Boka i god tid

När du skall boka din flyttfirma är det bra att vara ute i god tid. Vänta inte till sista sekunden, då kanske firman är fullbokad och det uppstår massa krångel. Ungefär fem veckor innan är en bra tid att boka. Det är en bra tumregel att boka flyttfirma i alingsås samtidigt som man börjar packa, vilket också är fördelaktigt eftersom man ofta kan låna flyttlådor av firman kostnadsfritt! Då slipper man utgiften hos erixonflytt.se för flyttkartonger i göteborg som annars kan bli ganska dyr. För en 3-rumslägenhet krävs ungefär 150 flyttkartonger. 10 kartonger kostar vanligen 500 kronor. 500 x 15 = 7500! Det blir ju billigare att anlita flyttfirma än att köpa flyttkartonger för guds skull!

Boka flyttstädning i samma veva

Så får du säkerligen någon sorts rabatt från din firma om du frågar efter det. Plus att du slipper flyttstäda ditt gamla boende. Det är ju för bra för att vara sant. Men det är det inte, det är sant. Så boka flyttstädning när du bokar din flytt, det är absolut värt priset, särskilt eftersom du kan använda ROT-avdrag för att dra av 30 % av kostnaden.

 

Writen by