Gör om i vardagsrummet billigt och enkelt!

När man bott i en viss miljö ett flertal år är det naturligt att man vill ändra på saker, vi är alla olika och har olika stora behov att förnya oss och vår omgivning. Vissa trivs i att inte byta ut för mycket i miljön. För dem av oss som ständigt vill förbättra och förnya kommer det några schyssta tips i den här artikeln. Du kan nämligen göra om i vardagsrummet både billigt och enkelt utan att anlita en snickare för en stor renovering!

Man kan göra så mycket med så lite

Titta på det du redan har, är det något du inte vill ha kvar (i den formen det är i nu)? Du kanske kan modifiera föremålet på något sätt. Är det ett litet bord kanske du kan måla om det? Eller såga av benen och göra det till en annan sorts bord. Eller såga av det på mitten och fästa det i väggen?

Sätt ny färg på väggarna!

Ett klassiskt sätt att fräscha upp ett rum är att måla om väggarna, det gör att man känner omväxlingen och trivs lite bättre. Givet att man väljer rätt färger hos snickare göteborg, man blir lugn av grönt, pigg av gult, romantisk av rött och glad av blått. Det finns mycket mer djupgående information om färgpsykologi för snickare göteborg på webben! Sök och lär dig!

Lägg klickgolv på egen hand utan snickare

Att fixa till golvet kan vara svårare att göra på egen hand beroende på situationen. Klickgolv kan nästan vilken snickare göteborg som helst lägga om rummet inte är allt för svårt format. Ett relativt fyrkantigt eller rektangulärt rum är lätt att lägga klickgolv i. Du behöver inte någon snickare för att utföra detta men hjälp från en god vän är alltid bra.

Handla möbler på loppis och fräscha upp eller gör om dem

Du kan fynda hur mycket som helst på loppisar och fräscha upp fynden eller göra om dem till något annat. En gammal resväska och en sliten pall kan tillsammans bli ett cool litet bord. Det är bara fantasin som sätter gränserna när det kommer till att restorera gamla möbler och föremål. Du behöver inte vara någon möbel snickare för att fixa till en gammal byrå eller måla om en stol.

Writen by